Gerbs

Aktualumi

Volūda

Literatura

Viesture

Muoksla

Etnokultura

Dūmu meiti

Vasals
Bazneica
Školāni
Studenti
Breivī servisi

Gostu gruomota

Saitys













. (.)


latgola.lv

Nūsyuteit atsaceišonu | Saroksts | Pyrmuokejuo viests | Cyta viests

vasals

Minimalas higienas prasibas partikas uznemuma

Syuteituojs: Jaunumi <informeejam_N@N_gmail.com> (78.84.223.78)
Data: Pīktdiņ, 2010 gods maja (lopu) mieneša 21 dīnys 4 stuņdēs 31 mynotā


Labdien!

<p>Ja šī informācija Jums nav saistoša un nevēlaties to saņemt, lūdzu
atrakstiet uz šo e-pastu!</p>
<p style="text-align: center">Piedāvājam Jums apmeklēt semināru par tēmu</p>

<p style="text-align: center;"><strong>Minimālās higiēnas prasības pārtikas
uzņēmumā</strong></p>
<p><strong>2010. gada 27. maijā </strong>no 16.00 – 21.00; Rīga; Kr. Barona
ielā 34; 2. stāva zāle<br />
<strong>CENA </strong>Ls 10,00 (ieskaitot PVN un izdales materiālus)</p>
<p><strong>Lektore</strong>: Ilga Zepa – LLA sabiedriskās ēdināšanas
tehnoloģija un organizācija – augstākā izglītība; LLU izglītības zinātņu
maģistra grāds, veselības zinātņu maģistra grāds uzturzinātnē; darba
pieredze pārtikas higienas un pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas
jomā.</p>
<p><strong>MK noteikumi Nr. 409 ”Pārtikas apritē nodarbināto personu
profesionālās kvalifikācijas prasības”, kas stājās spēkā ar
01.01.2006.gadu, nosaka, ka visiem pirmās, otrās un trešās kvalifikācijas
līmeņa darbiniekiem, kuri veic darbu pārtikas aprites uzņēmumā (pārtikas
aprite – visas darbības ar pārtiku no tās ieguves līdz patēriņam(ieguve,
pirmapstrāde, apstrāde, pārstrāde, ražošana, iepakošana, uzglabāšana,
izplatīšana, mazumtirdzniecība, sabiedriska ēdināšana), obligāti
jānoklausās piecu stundu mācību kurss (apliecība derīga divus gadus) pēc
sekojošas programmas:</strong></p>
<p><strong><em>1.Vispārējā daļa:</em></strong><br />
1.1.pārtikas apriti regulējošie Eiropas Savienības un Latvijas normatīvie
ak­­ti;<br />
1.2.pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā.<br />
<strong><em>2.Pārtikas nekaitīgums un drošība:</em></strong><br />
2.1.pārtikas izcelsmes slimību statistika Latvijā un ārvalstīs, kā arī
pār­tikas izcelsmes slimības un profilakses pasākumi;<br />
2.2.pārtikas piesārņojums.<br />
<em><strong>3.Personāla higiēnas prasības.<br />
4.Pārtikas higiēna:</strong></em><br />
4.1.labas higiēnas prakses un labas ražošanas prakses pasākumi;<br />
4.2.pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas un paškontroles sistēma un
pamatprincipi.</p>
<p><strong><em>Pēc kursa noklausīšanās tiek izsniegta apliecība (derīga divus
gadus) par mācību kursa „Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”
noklausīšanos saskaņā ar Ministru Kabineta 2005.gada 14. jūnija
noteikumiem Nr. 409 „Pārtikas apritē nodarbināto personu profesionālās
kvalifikācijas prasības”.</em></strong></p>

<br />
Vārds,
Uzvārds_______________________________________________________________________________<br
/>

Firma__________________________________________________amats________________________________<br
/>
Fakt.adrese, LV-
_____________________________________________________________________________<br
/>
Jur.adrese,
LV-______________________________________________________________________________<br
/>
PVN reģ. Nr.
________________________________________________________________________________<br
/>
Tālrunis ________________¬___ Fakss
___________________E-pasts______________________________<br />
<br />
Ja vēlaties piedalīties seminārā, zvaniet savam konsultantam pa tel. 26743428
vai arī lūdzam aizpildīt pieteikuma talonu un nosūtīt to uz šo e-pastu!
<br />Paldies un veiksmīgu dienu!

 

Nūsyuteit atsaceišonu

Vuords, pavuorde:
E-posts adress:
Tema:
Viests:

 

Nūsyuteit atsaceišonu | Saroksts | Pyrmuokejuo viests | Cyta viests




Dūmu meits/viestu eile vasals dora iz WebBBS 2.25 i